Connect with us

Soții Schrotter ridică un bloc de locuințe cu trei etaje

Foto: Blocul va fi construit pe terenul de lângă Casa Buicliu

Investiții private

Soții Schrotter ridică un bloc de locuințe cu trei etaje

Cel mai nou bloc de pe strada Păcurari va fi construit în zona unui monument istoric. La doi pași de terenul de tenis al Primăriei, vis-a-vis de Blocuri Păcurari și în imediata vecinătate a Caseiu Buicliu, soții Irina și Zaharia Schrotter vor ridica un bloc de locuințe cu trei etaje (maximum 16 metri, include și un etaj tehnic).

Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), consultat de APIX, investitorii au la dispoziție o suprafață de 1.729 mp, pe o parte dintre teren funcționând acum o parcare clandestină. Blocul va putea fi ridicat doar pe un sfert din această suprafață, conform indicatorilor urbanistici stabiliți la nivelul Primăriei.

Proiectul familiei Schrotter este unul avansat, în contextul în care în această perioadă va intra în dezbaterea Consiliului Local și, ulterior, va fi eliberată autorizația de construire. „Suprafața terenului studiat este de 1.729 mp, deținută în baza contractelor de vânzare cumpărare autentificate în 2001”, se arată proiectul de PUZ.

Conform sursei citate, vor fi amenajate și 23 de locuri de parcare. Suprafața construibilă va fi de 390 mp, cea a circulațiilor, aleilor și locurilo de parcare de 764 mp, iar a spațiilor verzi de 575 mp.

Identificare zonă construibilă, via Google Earth:

 

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top