Connect with us

Spitalul Covid-19/Cum arată oferta unuia dintre participanți

Schița unui spital mobil cu 72 de module

Proiecte publice

Spitalul Covid-19/Cum arată oferta unuia dintre participanți

Unul dintre ofertanții la Spitalul mobil dedicat Covid-19 a contactat redacția APIX.ro și a adus o serie de completări referitoare la oferta înaintată Asociației Euronest. Este vorba despre firma Koombo Prodsya SRL din Slatina, județul Olt.

Citește și Cine sunt ofertanții pentru Spitalul mobil Covid-19

Reprezentanții companiei au confirmat ceea ce APIX.ro a relatat anterior: firma este deținută în totalitate de către Asociația „Anastasya Maria Elena” și au adăugat că brandul societății este „International Truss”. În același timp, ei au precizat că firma este „producător de construcții temporare ușoare din aluminiu”. Firma are parteneri din Israel și din România în oferta înaintată Asociației Euronest.

Oficialii Koombo au explicat că au transmis în data de 3 aprilie adrese către toate administrațiile locale și județene din țară cu propuneri referitoare la posibile soluții privind spitale mobile temporare, module de decontaminare, dispozitive de decontaminare, centre de tratament și centre de izolare și carantină pentru boli contagioase. Ulterior, pe 11 aprilie, Asociația Euronest a contactat firma și a transmis o invitație de participare la licitația de la Iași.

Citește și Achiziție pe repede-înainte a unui contract de 88 milioane lei prin atribuire directă/Ce spune Comisia Europeană

Această construcție (spitalul pe structură modulară, n.r.) reprezintă producția noastră proprie realizată în România, ce susține nevoia de mimim 250 paturi până la maxim 576 paturi”, se arată în comunicatul Koombo.

Compania a detaliat și oferta financiară înaintată la Euronest:

  • structură spital mobil: 17,6 milioane lei (Koombo)
  • echipamente medicale: 40,8 milioane lei (partener Koombo)
  • logistică și facilitate: 4,3 milioane lei (partener Koombo)
  • materiale sanitare: 4,5 milioane lei (partener Koombo)
  • transport, taxe și autorizații: 1,02 milioane lei (partener Koombo)

În comunicat se mai precizează că Koombo a oferit asistență chinezilor în ceea ce privește realizarea modulelor pentru pacienții pozitivi. Totodată, oficialii companiei au susținut că echipamentele medicale sunt livrate de către parteneri ai firmei din Israel, în timp ce celelalte componente ale ofertei sunt servicii propuse de către parteneri din România ai Koombo.

Compania ne-a transmis și câteva schițe/randări din proiecte realizate anterior, imagini care au fost incluse și în oferta înaintată la Asociația Euronest.

Exemplu de modul medical temporar
Schiță a unui spital cu 72 de module

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top