Connect with us

Start pentru A7: firmele pot depune oferte pentru Ploiești – Buzău (trei loturi)

Proiecte publice

Start pentru A7: firmele pot depune oferte pentru Ploiești – Buzău (trei loturi)

Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere (CNAIR) așteaptă până pe 4 august ofertele la licitația de execuție pentru primul tronson din autostrada A7, Ploiești – Buzău, iar valoarea contractului este estimată între 4,3 și 5,06 miliarde lei, fără TVA, potrivit anunțului publicat marți în sistemul național de achiziții publice (SICAP).

Licitația a fost împărțită în trei loturi:

  • Nod Dumbrava pe A3 București – Ploiești -> Mizil: 21 km, cu o valoare a contractului cuprinsă între 1,6 și 1,9 miliarde lei
  • Mizil – Pietroasele: 28,35 km, cu o valoare a contractului cuprinsă între 1,5 și 1,7 miliarde lei
  • Pietroasele – Buzău: 13,90 km, cu o valoare a contractului cuprinsă între 1,1 și 1,3 miliarde lei

În SICAP au fost urcate nu mai puțin de 369 de fișiere arhivate care cuprind întreaga documentație tehnică aferente celor trei loturi. Termenul de execuție a lucrărilor este de 20 de luni de la semnarea contractului. Potrivit documentației, în proiect sunt prevăzute 6 noduri rutiere, 42 de poduri/pasaje/viaducte, 4 parcări/spații de servicii și 2 centre de întreținere. Perdele forestiere de-a lungul întregii autostrăzi și stații de încărcare pentru vehicule electrice în spațiile de servicii.

Tronsonul Ploiești – Buzău este și cel mai mic sector al autostrăzii A7, în condițiile în care are doar 63 km față de celelalte sectoare: Buzău – Focșani (83 km), Foșcani – Bacău (96 km) și Bacău – Pașcani (77 km).

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top