Connect with us

ApaVital lansează o nouă licitație: 59 mil. lei pentru extinderea pe axa Iași – Popricani

lucrari apavital apa si canalizare

Proiecte publice

ApaVital lansează o nouă licitație: 59 mil. lei pentru extinderea pe axa Iași – Popricani

ApaVital a lansat încă o licitație în cadrul proiectului major de investiții care prevede extinderea sistemului de apă și canalizare în județ, valoarea totală a lucrărilor fiind estimată la peste 2,4 miliarde lei – una dintre cele mai mari investiții din istoria Iașului.

Noul contract are în vedere extiderea pe axa Iași – Popricani, iar valoarea estimată a acestuia este de 59 milioane lei, fără TVA.

Principalele lucrări în cazul acestui contract vizează:

  • realizare conductă de aducțiune apă potabilă Lețcani – Popricani – Moimești (16.399 metri), cu amenajarea și unei stații de pompare apă
  • gospodărire de apă la Popricani: rezervoare, stații de pompare și stație de clorinare
  • înființarea rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare în localitățile Popricani, Moimești, Vânători și Vulturi. Rețeaua va avea o lungime de 10.108 metri. Rețeaua de canalizare menajeră va avea o lungime de 28.152 metri. În cadrul acestui obiect, vor fi executate și 13 stații de pompare apă uzată și conducte de refulare

Prima licitația în cadrul proiectului major de investiție a fost lansată în prima parte a lunii mai: un contract de 50 milioane lei pentru lucrări pe axa Voinești – Gârbești. În total, ApaVital va avea circa 15 contracte de lucrări în cadrul proiectului.

Criteriile de adjudecare a licitației: 85% – prețul ofertei și 15% – durata suplimentară a perioadei de garanție. Companiile interesate pot depune oferte cel târziu pe 28 iulie, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 22 luni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top