Connect with us

Surpriză: directorul parcurilor industriale din Miroslava a demisionat din funcție

Local

Surpriză: directorul parcurilor industriale din Miroslava a demisionat din funcție

Dorel Codină, director al parcurilor industriale din Miroslava, a demisionat astăzi din funcție. El a declarat că are în plan să se întoarcă în mediul privat și va asigura servicii de consultanță în management de dezvoltare pentru companii.

Consiliul Local (CL) din comuna limitrofă Iașului se va reuni într-o ședință de urgență pentru a lua act de demisia fostului director și pentru a mandata Adunarea Generală a Acționarilor a societății Miroslava Industrial Park să propună un administrator provizoriu.

„Conduc de cinci ani Parcul Industrial Miroslava, atunci când am preluat în administrare câteva zeci de hectare de teren pline de bălării. În prezent, Parcul Industrial Miroslava a ajuns să fie parcul industrial cu una dintre cele mai mari rate de creștere din România. Am reușit să aducem în zonă zeci de investitori de calibru, investiții care vor ajunge la aproximativ 200 milioane Euro și care vor genera câteva mii de noi locuri de muncă. Pot spune că las în urmă o instituție stabilă, puternică, cu o bună imagine și reputație publică și, mai ales, cu potențial de creștere imens. Mulțumesc mult celor care au avut încredere în mine și tuturor rezidenților care au investit în Parcurile Industriale din Miroslava”, a declarat Dorel Codină.

„De asemenea, mă bucură că există inițiativa pentru a se dezvolta noi parcuri industriale în Iași pentru că, cu o gândire antreprenorială și un management agil și proactiv, Iașul poate atrage investiții importante în următorii ani”, a mai spus fostul director.

„În ce mă privește, voi lua o scurtă pauză și, cel mai probabil, mă voi întoarce în mediul privat, în zona de consultanță pentru management și dezvoltare. Voi pune în practică expertiza și experiența pe care o am pentru a ajuta companii și, de ce nu, chiar instituții, să crească și să se dezvolte”, a conchis Dorel Codină.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top