Connect with us

TAROM anunță curse Iași – Constanța din 24 iulie/Cât va fi costul unui bilet

Zborurile vor fi efectuate cu noua aeronavă TAROM

Utile

TAROM anunță curse Iași – Constanța din 24 iulie/Cât va fi costul unui bilet

Operatorul aerian TAROM a anunțat pe pagina de Facebook că vor fi introduse curse charter Iași – Constanța începând din 24 iulie. Operatorul a „cedat” la presiunea publică. Anterior, TAROM anunțase curse aeriene doar din vestul țării spre Constanța. Neincluderea Iașului pe listă a determinat ca numeroși ieșeni să scrie mesaje operatorului.

Ulterior, a fost organizat un sondaj la care au răspuns peste 11.000 de persoane, iar 90% dintre acestea au solicitat un zbor direct între capitala Moldovei și litoral. Zborurile vor avea două frecvențe pe săptămână: vinerea și duminică. Ieșenii vor putea ajunge la Constanța în doar o oră față de minim 6 ore cu mașina sau 12 ore cu trenul.

Deocamdată, nu se pot face rezervări, sistemul ar urma să fie optimizat în cursul zilei de astăzi sau în zilele următoare. Pe un afiș promoțional publicat pe pagina de Facebook, TAROM susține că prețul unui bilet va începe de la 65 euro (toate taxele incluse).

Potrivit operatorului, zborurile vor fi efectuate cu noile aeronave din dotarea companiei (ATR 72 – 600).

Mesajul publicat aseară de TAROM pe pagina de Facebook:

„Dragi prieteni, în urma numeroaselor #mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat #aici un #sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un #zbor #direct între Iași – Constanța și retur. La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% – DA și 10% – NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții.

De aceea, ne face plăcere să vă #anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, #Tarom vă opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600.

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM, începând de mâine, 5 iulie.

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.”

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top