Connect with us

Terminalul T3 de la Aeroport va fi extins cu o zonă de preîmbarcare

Proiecte publice

Terminalul T3 de la Aeroport va fi extins cu o zonă de preîmbarcare

Aeroportul Internațional Iași a obținut, recent, o autorizație de construire pentru realizarea unor lucrări la unul dintre terminale. Potrivit unui raport al Primăriei, Terminalul 3 al aergării va fi extins cu o zonă de preîmbarcare, dar care nu va crește semnificativ suprafața utilă existentă (circa 3.200 mp), extinderea având circa 100 mp.

„Pe zona de extindere se va desface zona de platformă afectată, se vor executa fundaţiile pentru susţinerea închiderilor, se va desface intradosul plafonului copertinei exterioare (pe zona de extinere), se vor realiza extinderi exterioare din tâmplărie, având aceleaşi caracteristici cu tâmplăria existentă, se va executa închiderea plafonului cu panouri modulate din tablă perforată şi încadrate de un plafon din gips carton lis, se va executa structura de rezistență a pardoselii din granit cu straturi aferente”, se arată în autorizația nr. 746/2020 eliberată de Primăria Iași în luna septembrie.

Regimul de înălțime al corpulul suplimentar va fi tot parter, iar suprafața utilă va fi de aproape 100 mp, conform indicatorilor aprobați prin intermediul autorizației.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top