Connect with us

CNI continuă să lanseze licitații pentru lucrări în Iași: 6,3 mil. lei pentru un drum

Proiecte publice

CNI continuă să lanseze licitații pentru lucrări în Iași: 6,3 mil. lei pentru un drum

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat o nouă licitație pentru lucrări în județul Iași. De data aceasta este vorba despre reabilitarea a 4,5 km de drum și un podeț din satul Băiceni, comuna Todirești. Proiectul are o valoare de 6,3 milioane lei, fără TVA.

Contractul include servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții. Drumul care va fi reabilitat prin licitația lansată de CNI a fost deteriorat în urma inundațiile din 2014 și 2017, fonduri în acest sens fiind solicitate de către autoritățile locale încă de la momentul constatării pagubelor.

„Drumurile propuse investiției deservesc, prin amplasarea acestora, accesele la școala și grădinița din comuna Todirești, sunt afectați aproximativ 850 de copii care frecventează cursurile de învățământ preșcolar și școlar și care nu au posibilitatea de a participa la acestea de fiecare dată când se produc fenomene meteorologice care afectează partea carosabilă existentă”, se arată în caietul de sarcini.

Amintim că, în ultima vreme, CNI a lansat mai multe licitații în relație cu județul Iași, valoarea totală a contractelor fiind de peste 20 milioane lei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top