Connect with us

„The Best of Iași” – o inițiativă Palas și Iași City Tour de promovare a turismului ieșean

Advertorial

„The Best of Iași” – o inițiativă Palas și Iași City Tour de promovare a turismului ieșean

Iașul este un oraș cu o puternică moștenire culturală și o frumusețe specială, care merită cunoscute de cât mai mulți turiști. Palas Iași, unul dintre obiectivele cele mai vizitate din întreaga regiune, susține acțiunile menite să promoveze orașul și să dezvolte turismul local. Astfel, împreună cu Iași City Tour, organizează un program pentru ghizii de turism din România, pentru a facilita accesul acestora la informațiile necesare pentru formarea unei imagini clare cu privire la potențialul pe care îl reprezintă „Capitala Moldovei”.

În perioada 17 – 20 februarie 2020, printr-un proiect al ansamblului Palas și Iași City Tour, orașul celor șapte coline va fi gazda unui grup de ghizi de turism din România. Sub îndrumarea Iași City Tour, ei vor descoperi principalele puncte de atracție ale Iașului, cu frumusețea, semnificația, evoluția și importanța lor la nivel național și internațional. În itinerariu vor fi incluse obiectivele turtistice de referință, precum Palatul Culturii, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, Bojdeuca lui Ion Creangă, Palatul Roznovanu, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Muzeul Mitropolitan, Palatul Cuza de la Ruginoasa, Castelul Sturza de la Miclăușeni, dar și crama de la Cotnari. Desigur, traseul include și ansamblul mixt Palas, destinația numărul 2 pe site-ul specializat Trip Advisor, după Palatul Culturii, care atrage anual peste 19 milioane de vizitatori. Fiecare obiectiv turistic va avea parte de o prezentare, pentru ca invitații să afle informații captivante pe care să le expună turiștilor pe care îi vor ghida în călătoriile la Iași.

Această inițiativă are ca scop promovarea orașului și a zonei Iașului în rândul ghizilor de turism acreditați, astfel încât să așeze la locul cuvenit pe harta destinațiilor de neratat capitala Moldovei. Astfel, se dorește atragerea unui număr cât mai mare de turiști, pentru a contribui la creșterea gradului de cunoaștere a reperelor cultural-istorice ale orașului și, implicit, la economia locală. Turul „Palatele Iașului și vinul Cotnari” este organizat de Iași City Tour și Palas Iași, alături de partenerii Cramele Cotnari, Christian Tour și Hotel Bellaria.

În anul 2020, Palas își propune să crească turismul local și pe nișa festivalieră, astfel că vor fi organizate o serie de evenimente cu acest scop și care vor atrage la Iași un public numeros.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top