Connect with us

Vino să-ți alegi facultatea la Târgul Universităților Ieșene!

Advertorial

Vino să-ți alegi facultatea la Târgul Universităților Ieșene!

Joi, 20 februarie 2020, ansamblul Palas va fi locul de întâlnire al tuturor elevilor din regiunea de Nord-Est interesați de oferta educațională a universităților din Iași, dar și de oportunitățile de dezvoltare personală. Tinerii pot afla detalii despre programele de studiu și admitere, dar pot lua parte și la workshop-uri.

Nu ești decis ce facultate să urmezi? Nu-i nimic! A mai rămas doar o săptămână până la Târgul Universităților Ieșene, unde poți afla informații direct de la reprezentanții celor cinci universități de stat din Iași. Evenimentul va avea loc joi, 20 februarie, în Atrium Palas Mall Iași.

Astfel, în intervalul orar 10:00 – 19:00, pe lângă oferta educațională, tinerii vor putea participa la workshop-urile: „Cum îmi aleg o facultate?” și „De vorbă cu angajatorii din Iași. Elevii întreabă, angajatorii răspund”. Sesiunile de prezentări oferă răspunsuri detaliate la întrebările specifice tinerilor aflați în punctul în care fac o alegere importantă pentru viitorul lor. Le vor răspunde consilieri în educație de la universitățile participante, dar și specialiști ai companiilor de top din Iași Raiffeisen BANK, Accenture, Endava, Amazon, Conduent.  Te-am făcut curios? Te poți înscrie aici:  http://bit.ly/tui-inscriere.

De asemenea, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” vor fi prezente cu standuri de informare, pentru a-i ajuta pe liceeni să se familiarizeze cu toate specializările pe care le pot aprofunda. Tinerii vor primi detalii despre perioadele de înscriere și etapele de admitere ale fiecărei facultăți, locurile disponibile, taxele de înscriere și care sunt perspectivele după finalizarea studiilor.

La târg vor fi și peste 20 de asociații studențești, care le vor da elevilor sfaturi despre viața de student și activitățile în care se pot implica în afara cursurilor.

Dacă vrei să participi la Târgul Universităților Ieșene și la workshop-uri, te poți înscrie aici: http://bit.ly/tui-inscriere.

Târgul Universităților Ieșene este organizat decompania IULIUS împreună cu Raiffeisen BANK și Accenture și face parte din programul „Iași – orașul viitorului tău”, care vizează creșterea atractivităţii Iașului la nivel regional și promovarea lui ca centru educaţional important și oraș ce oferă multiple oportunităţi.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top