Connect with us

TUIAȘI a lansat licitația pentru reabilitarea corpului „Energetică” (6,5 mil. lei)

Proiecte publice

TUIAȘI a lansat licitația pentru reabilitarea corpului „Energetică” (6,5 mil. lei)

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” a lansat licitația pentru reabilitarea completă a corpului „Energetică” al Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată (FIEEIA).

Valoarea estimată a contractului se ridică la 6,5 milioane lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune oferte cel târziu pe 17 august.

Clădirea Energeticii are șase corpuri în alcătuirea sa, trei dintre ele fără niciun etaj, unul cu un etaj, unul cu două și unul cu trei. Din punct de vedere al amplasamentului, suprafața construită la sol este de 1.782 de metri pătrați, suprafața utilă este de 3.358 de metri pătrați, iar suprafața construită desfășurată este de 4.822 de metri pătrați. În cele șase corpuri de clădire sunt amenajate zone de laboratoare, săli de curs și birouri.

„Construcția a fost proiectată în anii 1977 – 1979 și a fost ridicată în perioada imediat următoare (1979 – 1980), iar de la darea în exploatare nu a fost înregistrată nicio intervenție în vederea reabilitării”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările sunt finanțate prin intermediul Programului Operațional Regional în cadrul unui proiect ce are o valoare totală de 8,8 milioane lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top