Connect with us

TUIAȘI a relansat licitația pentru reabilitarea corpului „Energetică”

Proiecte publice

TUIAȘI a relansat licitația pentru reabilitarea corpului „Energetică”

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” (TUIAȘI) a relansat în sistemul național de achiziții publice (SICAP) licitația pentru lucrările de reabilitare a corpului „Energetică” al Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată (FIEEIA).

La licitația anterioară, lansată în iulie 2020, participaseră doi ofertanți (Conedil SRL și asocierea DalexemNortek Trust), dar TUIAȘI a anulat procedura.

Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme”, este motivul general pentru anularea licitației, publicat în SICAP.

Noua procedura are ca termen limită de ofertare ziua de 19 octombrie. Valoarea contractului se ridică la aproape 6,5 milioane lei, fără TVA.

Clădirea Energeticii are șase corpuri în alcătuirea sa, trei dintre ele fără niciun etaj, unul cu un etaj, unul cu două și unul cu trei. Din punct de vedere al amplasamentului, suprafața construită la sol este de 1.782 de metri pătrați, suprafața utilă este de 3.358 de metri pătrați, iar suprafața construită desfășurată este de 4.822 de metri pătrați. În cele șase corpuri de clădire sunt amenajate zone de laboratoare, săli de curs și birouri.

„Construcția a fost proiectată în anii 1977 – 1979 și a fost ridicată în perioada imediat următoare (1979 – 1980), iar de la darea în exploatare nu a fost înregistrată nicio intervenție în vederea reabilitării”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările sunt finanțate prin intermediul Programului Operațional Regional în cadrul unui proiect ce are o valoare totală de 8,8 milioane lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top