Connect with us

Luptă aprigă între firme: cine va construi blocurile ANL din Tg Frumos?

Proiecte publice

Luptă aprigă între firme: cine va construi blocurile ANL din Tg Frumos?

Agenția Națională de Locuințe (ANL) a primit șapte oferte pentru proiectul de construirea a unor blocuri cu un total de 24 de apartamente în Târgu Frumos, o investiție de circa un milion de euro (fără TVA).

Ofertanții la licitație sunt: Construcții Unu (cu un subcontractant: Rota Gaz SRL), Inside Construction (cu trei subcontractanți: Klimer Serv, Evalon Trust și General Electric), Pavi-lux (cu patru subcontractanți: S.C.M. de Grad 1 Comelectra, Electricall, Crisbo Instal Grup și Start Instal Gaz), Katar Conneg (cu un subcontractant: Mag Construct Company), Simion Tehnoconstruct (cu trei subcontractanți: Avantec Protect Service, Calindu Pro și Serval Solutions), Conest (cu doi subcontractanți: Termo Sanital Company și IMECO) și asocierea Consulting Grup Expert – ABC Con International (cu doi subcontractanți: Grup Consult Proiect și B.D. Electro Service).

Câștigătorul licitației va fi stabilit cel târziu săptămâna viitoare.

Blocurile ANL vor avea un regim cu parter, 2 etaje și mansardă.

Apartamentele vor fi cu o cameră și cu două camere. De remarcat că apartamentele cu o cameră au minim 39 mp (utili), iar cele cu 2 camere au minim 55 mp, peste cotele stabilite prin Legea Locuinței, o lege care pentru constructorii privați din Iași nu există, iar de care Primăria Iași nu ține cont.

Să luăm exemplul unuia dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Păcurari: apartamentele cu 2 camere au 37 mp, iar cele cu 3 camere 53 mp.

Valoarea totală estimată pentru construirea blocului ANL este de 4,69 milioane lei (circa un milion de euro), fără TVA.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top