Connect with us

FOTO Bucăți mari de tencuială încep să cadă din pasajul Mihai Eminescu

Proiecte publice

FOTO Bucăți mari de tencuială încep să cadă din pasajul Mihai Eminescu

Șoferii care trec zilnic prin pasajul Mihai Eminescu au putut să observe, în ultimele zile, cum bucăți mari de tencuială au început să cadă din pasajul Mihai Eminescu. Astfel de probleme sunt cele mai vizibile la rampa de acces spre Păcurari, dar pe toată lungimea pasajul sunt semne că, dacă nu se intervine cu reparații, atunci vor cădea bucăți și în alte zone.

Probleme la pasajul Mihai Eminescu au mai fost în trecut, unele dintre acestea fiind imediat după inaugurare: după prima ninsoare a început să cadă tencuiala. La acea vreme, pasajul era în garanție astfel că reparațiile au fost făcute pe cheltuiala constructorului.

Pasajul Mihai Eminescu a fost inaugurat în decembrie 2014, după o întârziere de peste doi ani în finalizarea obiectivului. Pasajul are o lungime de 286 metri și o lățime de 10 metri. Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la aproape 80 milioane lei, în condițiile în care investiția a cuprins și înlocuirea căii de rulare din centrul Iașului, refacerea carosabilului și a spațiilor verzi.

Fondurile au fost asigurate prin intermediul Programului Operațional Regional 2007 – 2013.

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top