Connect with us

Un eșec răsunător se prefigurează la Aeroport: Blue Air ar urma să retragă toate cele 8 curse operate

Utile

Un eșec răsunător se prefigurează la Aeroport: Blue Air ar urma să retragă toate cele 8 curse operate

Reprezentanţii companiei acuză de rea-credinţă conducerea Aeroportului Internaţional, scrie „Ziarul de Iași”. Ei susţin că cererea companiei de a i se acorda un discount prevăzut în contract s-a izbit de refuzul conducerii aerogării şi au cerut prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean la discuţiile de astăzi. Aseară, directorul general al Aeroportului susţinea că nu ştie nimic de ultimatumul Blue Air.

O ultimă rundă de negocieri între reprezentanţii companiei Blue Air şi administraţia Aeroportului Iaşi ar urma să aibă loc astăzi la Consiliul Judeţean, în prezenţa preşedintelui Maricel Popa. Compania aviatică a solicitat regiei să reanalizeze decizia de a nu-i acorda reduceri comerciale conform contractului încheiat între cele două părţi în 2015. Este vorba de aproximativ 800.000 de dolari.

Blue Air, în prezent cel mai mare operator de zbor autohton, acoperă o treime din traficul de pe Aeroportul Iaşi, cu 24 de zboruri săptămânale către 8 destinaţii: Bucureşti, Bruxelles, Londra, Roma, München, Paris, Köln şi Barcelona.

Estimativ, zborurile Blue Air la Iași înseamnă circa 450.000 de pasageri.

Citește continuarea în Ziarul de Iași

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

To Top