Connect with us

Casele Ronald McDonald ajung la Iași

Casa Ronald McDonald din Timișoara

Utile

Casele Ronald McDonald ajung la Iași

Fundația Ronald McDonald va construi o casă în Tătărași. Este cea de-a treia casă a Fundației, după București și Timișoara. Casele Ronald McDonald oferă cazare gratuită părinților care au copii ce urmează tratamente de lungă durată.

„Peste 19.500 de părinți au găsit în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara confortul unui cămin pe durata internării copiilor lor. 5.000 de voluntari și susținători au dedicat timp și resurse pentru a duce mai departe mesajul Fundației și pentru a atrage resurse din comunitate”, se arată într-un anunț de angajare al Fundației pentru managerul casei de la Iași.

Fundația s-a mai implicat și în dotarea cu aparatură medicală a unor unități spitalicești.

Intenția Fundației de a construi a treia casă din țară la Iași rezultă din lista actelor urbanistice emise de Primărie în luna octombrie.

„Construire casă Ronald McDonald Iași, subsol și trei etaje, spații verzi, organizare de șantier”, este obiectul certificatului de urbanism 3535/2019.

Casa va fi construită în proximitatea Spitalului de Copii „Sf. Maria”, iar proiectul beneficiază deja de un plan urbanistic zonal (PUZ) aprobat în mai 2018 pentru extinderea unității spitalicești.

Astfel, Primăria are undă verde pentru emiterea autorizației de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top