Connect with us

Un nou bloc cu 11 etaje va fi construit în apropiere de Palas

Investiții private

Un nou bloc cu 11 etaje va fi construit în apropiere de Palas

Primăria a publicat un proiect de hotărâre de Consiliu Local (CL) pentru aprobarea unei investiții imobiliare în apropiere de Palas, care vizează extinderea ansamblului „Lazăr Residence” cu un încă un bloc cu 11 etaje.

Terenul pe care îl are la dispoziție investitorul (MCM Construct) ajunge la peste 2.200 mp, iar regimul de înălțime este propus cu două niveluri în subol, parter și 11 etaje. Amplasamentul este pe str. Zimbrului, lângă deja construite.

În această zonă va fi construit noul bloc – imobilul va ocupa circa 40% din parcela evidențiată

„Plan Urbanistic Zonal, elaborat pentru construire de imobil locuințe colective, spații comerciale, birouri, parcare subterană și supraterană pe teren proprietate, persoană juridică”, este obiectul proiectului de hotărâre.

Schița de mai este preluată din PUZ, dar APIX.ro a evidențiat zona unde urmează a fi construit noul bloc (contur albastru) și fondul construit existent sau în curs de execuție (cele două parcele cu contur roșu)

După aprobarea proiectului în plenul CL, investitorul va putea depune la Primărie documentația pentru obținerea autorizației de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top