Connect with us

Un offshore din Cipru construiește 16 vile lângă Grădina Botanică

Zona de construire a ansamblului

Investiții private

Un offshore din Cipru construiește 16 vile lângă Grădina Botanică

Firma Euro Development Group SRL este pe punctul de a i se aproba construirea unui ansamblu cu 16 vile. Amplasamentul se află la jumătatea distanței dintre Cimitirul Evreiesc și Grădina Botanică, pe un teren situat în zona de dezvoltare a Colinei Însorite spre Viticultori (citește detalii despre această zonă).

Amplasamentul investiției:

Notă. În schiță mai este evidențiat un proiect al firmei Popval care, de asemenea, vrea să construiască un complex cu vile.

Firma Euro Development Group este deținută de un offshore din Cipru: Marbridge Trading Limited. Compania este administrată de cetățeanul german Jehezkel Heller, cunoscut pentru proprietățile sale agricole în județul Iași și pentru firma Eurogroup Israel LTD cu afaceri în zona imobiliară.

Proiectul de la Iași urmează să fie implementat pe o suprafață de peste 10.000 mp. Construcțiile sunt propuse cu un regim de înălțime parter și un etaje. În total, este vorba despre 16 vile, iar din planșa urbanistică rezultă că 4 dintre acestea sunt de tip duplex.

Planșa urbanistică:

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) va intra în dezbaterea consilierilor locali joi, 29 august și, ulterior, în caz de aprobare, investitorul va putea solicita emiterea autorizației de construire. Din proiectul de hotărâre care va intra în plenul CL rezultă că Euro Development Group a vândut deja parte din parcele către persoane fizice.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top