Connect with us

VIDEO/FOTO Stadiul lucrărilor la Parcul Industrial Lețcani

Proiecte publice

VIDEO/FOTO Stadiul lucrărilor la Parcul Industrial Lețcani

Lucrările de construire a Parcului Industrial Lețcani au ajuns în etapa în care se vor primele intervenții pentru amenajarea clădirii administrative. Potrivit unei informări a Consiliului Județean (CJ), în paralel, au fost excavați deja aproximativ 60.000 de metri cubi de pâmânt, din totalul estimat la 200.000 de metri cubi.

„Vremea a ținut cu noi și am reușit să avansăm chiar mai bine decât era planificat Vom face toate eforturile pentru a implementa până la final acest proiect care va deveni un pol de atracție pentru investitori, o modalitate de crea locuri de muncă și de a susține dezvoltarea economică a județului”, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Sursă video: Consiliul Județean Iași

Parcul industrial va fi amenajat pe 18,6 hectare, pe un teren liber de construcții, cu deschidere la drumul european, la intrarea în Lețcani, dinspre Iași. Lucrările constau în construcția unei clădiri cu rol administrativ (cu o suprafață desfășurată de circa 600 mp), realizarea drumurilor de incintă (927 metri liniari) și a împrejmuirii (metalică, cu soclu de beton), amenajarea terenului, racordarea la rețelele de utilități existente în zonă și eliberarea amplasamentului (mutarea unei rețele electrice aeriene).

„Într-un an s-a obținut finanțarea de la Guvern, s-a finalizat licitația de lucrări și se lucrează din plin”, a comentat, la rândul lui, vicepreședintele CJ Marius Dangă.

Terenul unde este amenjat parcul industrial – constructorul este Iasicon, iar valoarea lucrărilor se ridică la peste 15 milioane lei. Termenul de execuție este a doua parte a anului 2023

Galerie foto:

Imagine aeriană cu întreaga suprafață de teren unde va fi amenajat parcul, înainte de începerea lucrărilor

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top