Connect with us

Ansamblul de blocuri din Bucium va primi girul consilierilor locali

În această zonă vor fi construite 10 blocuri

Investiții private

Ansamblul de blocuri din Bucium va primi girul consilierilor locali

Proiectul urbanistic din zona fostei Case de Oaspeți a lui Nicolae Ceaușescu va fi aprobat de planul Consiliului Local în ședința din 30 ianuarie. Planul urbanistic zonal a fost modificat în urma unor sesizări ale vecinilor și a fost aprobat de Comisia de urbanism într-o ședință de la mijlocul lunii ianuarie. Proiectul aparține firmei Zhouning Shengde Stone SR, societate ce aparține Li Licai și Cătălin Croitoru (un apropiat al omului de afaceri Iulian Dascălu), șefii restaurantului chinezesc din Palas.

Amplasamentul investiției:

În zonă vor fi construite zece blocuri, iar cele mai înalte, de până la cinci etaje, vor avea acces direct la șos. Bucium.

Cum arată nouă propunere:

  • zona 1 (la șos. Bucium): blocuri cu demisol, parter și cinci etaje (ultimul etaj – tehnic) la o înălțime maximă de 18,5 metri (POT – 40%, CUT = 2)
  • zona 2: blocuri cu demisol, parter și patru etaje (ultimul etaj – tehnic) la o înălțime maximă de 15,5 metri (POT – 40%, CUT = 2)
  • zona 3: imobile de locuințe cu demisol, parter, un etaj și o mansardă la o înălțime maximă de 10 metri (POT – 40%, CUT = 1,5)
  • zona 4: imobile cu parter la o înălțime maximă de 3,5 metri (POT – 40%, CUT = 1)

Vezi cum arăta INIȚIAL proiectul.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top