Connect with us

Ansamblul de blocuri din Rampei prinde contur la 2 luni de la începerea lucrărilor

Investiții private

Ansamblul de blocuri din Rampei prinde contur la 2 luni de la începerea lucrărilor

Dacă la lucrări publice Conest mai stârnește controverse în ceea ce privește termenele de execuție, în cazul lucrărilor private ale companiei ritmul de lucru e unul intensiv: față de luna iulie 2021, cele trei blocuri din zona Rampei sunt deja la nivelul 5 (din 6).

Anterior, pe amplasament a funcționat stația de betoane BCC Agregate, unde Conest este acționar, stație care a fost mutată în parcul industrial I din Miroslava. Ulterior, la începutul lunii iulie au început lucrările: în 2 luni toate cele trei blocuri sunt într-un stadiu avansat de execuție, după cum se poate observa în fotografiile de mai jos:

Ansamblul din Rampei, la începutul lunii septembrie
Ansamblul din Rampei, la începutul lunii iulie

Amintim că în cele trei blocuri vor fi amenajate circa 320 de apartamente în blocuri cu un regim de înălțime cu două niveluri în subsol, parter, 6 etaje și un etaj retras (probabil casa liftului). Terenul are o suprafață de peste 16.500 mp. În ceea ce privește parcărilor, Conest spune că va amenaja un număr de 353 de locuri.

Ansamblul rezidențial va cuprinde și spații de birouri, servicii și funcțiuni complementare. Terenul se desfășoară de la calea ferată și până în zona spălătoriilor nou-amenajate din celălalt capăt al str. Rampei.

Machetă a proiectului (în plan depărtat este cartierul Păcurari)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top