Connect with us

Apartamentele din Silk District: detaliile care fac diferența

silk district iasi
Articol susținut de Prime Kapital

Investiții private

Apartamentele din Silk District: detaliile care fac diferența

Dezvoltarea cartierului Silk District continuă: în curând, locuitorii din Faza 2 Rezidențial se vor putea bucura de noile lor apartamente. Lucrările au fost finalizate, iar în perioada următoare vor fi îndeplinite procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construire. Ulterior, apartamentele urmează să fie intabulate și livrate. Odată cu finalizarea acestei etape, comunitatea Silk District se va consolida, ajungând în 2024 la peste 600 de apartamente ocupate, devenind astfel un adevărat reper pentru orașul Iași.

silk district iasi

Apartamente ultramoderne, construite la cele mai înalte standarde de calitate

În Silk District, fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un nivel maxim de confort și funcționalitate. Suprastructura clădirilor este realizată din pereți și cadre de beton armat monolit, asigurând astfel durabilitatea și siguranța. Pereții exteriori și cei de delimitare față de spațiile comune sunt construiți din zidărie de cărămidă și beton armat, izolați cu materiale performante pentru a garanta o izolare termică și fonică excelentă.

silk district iasi

Interior inteligent compartimentat și echipat

Pereții interiori sunt proiectați cu un sistem de tip sandwich, folosind gips-carton dublu placat peste o structură metalică cu izolație din vată minerală bazaltică, oferind atât rezistență, cât și flexibilitate.

bucatarie silk district

Bucătăria – inima locuinței

Bucătăriile sunt realizate cu diafragme din beton armat și zidărie de cărămidă sau gips-carton de tip sandwich, în funcție de unitatea aleasă. Soluțiile tehnice asigură o bună izolare fonică și permit accesul rapid la instalații. Un element de unicitate este faptul că pereții bucătăriei au o dublă placare, pentru care au fost utilizate plăci Siniat LaDura, garantând rezistența necesară pentru montarea corpurilor suspendate.

hol silk district

Finisaje de înaltă calitate pentru un ambient plăcut

Vopseaua albă, lavabilă, de înaltă calitate, aleasă pentru pereți și tavane, facilitează întreținerea și curățarea spațiilor. Pardoselile sunt acoperite cu parchet laminat de 12 mm, care asigură un confort termic și fonic sporit. În băi și bucătării, plăcile ceramice de calitate superioară adaugă un plus de durabilitate și stil.

Grupuri sanitare complet echipate

Designul minimalist al grupurilor sanitare include cabine de duș de tip walk-in, căzi din acril alb, vase de toaletă și lavoare din ceramică. Bateriile sanitare de origine germană, cu funcție Quick Clean și cartuș ceramic aduc un plus de eleganță și funcționalitate.

Tâmplărie modernă și sigură

Ușile metalice antiefracție, alături de ușile interioare albe, minimaliste, oferă atât securitate cât și intimitate. Tâmplăria exterioară din profile PVC cu geam termoizolant asigură un confort termic optim.

silk district iasi

Spații exterioare și finisaje durabile

Apartamentele din Silk District beneficiază de terase ample, balcoane sau logii, cu pardoseli antiderapante, ideale pentru momentele de relaxare. Finisajele exterioare asigură o rezistență superioară la intemperii, păstrându-și aspectul impecabil în timp.

Dacă iei în calcul să îți ridici standardul de viață și să te bucuri de un nou început în acest nou cartier de referință, este bine să știi că vei putea beneficia de consultanță gratuită și îndrumare la Biroul de Vânzări, care a fost recent relocat în spectaculoasa clădire Silk District Office.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top