Connect with us

Aproape 50 de apartamente vor fi amenajate în două noi proiecte imobiliare

Investiții private

Aproape 50 de apartamente vor fi amenajate în două noi proiecte imobiliare

Primăria Iași a dat undă verde la două noi proiecte imobiliare propuse pentru zonele Nicolina și Galata. Cumulat, cele două inițiative prevăd construirea a trei imobile ce vor găzdui 47 de apartamente.

Proiectul din Nicolina are adresa șos. Nicolina 70 și se află aproape de limita administrativă a Iașului cu Ciurea. Pe un teren cu o suprafață de circa 2.000 mp sunt propuse două tronsoane de bloc, fiecare cu câte 12 apartamente (2 apartamente cu o cameră și 10 apartamente cu 2 camere).

Regimul de înălțime prevăzut este unul mic: parter și 2 etaje.

Planul urbanistic zonal (PUZ) a fost aprobat în anul 2002, în timp ce terenul a făcut obiectul unei tranzacții imobiliare anul trecut.

Celălalt proiect, din Galata, este propus pentru un amplasament situat pe șos. Iași-Voinești 29. Terenul are o suprafață de aproape 2.500 mp, iar regimul imobilului propus spre construire este tot parter cu 2 etaje (parțial 3 etaje). În acest caz, vor fi amenajate 23 de apartamente: 3 apartamente cu o cameră, 15 apartamente cu 2 camere, 4 apartamente cu 3 camere și un apartament cu 4 camere.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top