Connect with us

Lucrări în ritm alert la noi blocuri în Colina Însorită

Blocul are 25 de apartamente și se află pe str. Bucovinei

Investiții private

Lucrări în ritm alert la noi blocuri în Colina Însorită

Investitorii imobiliari continuă dezvoltarea de proiecte imobiliare în zona Colina Însorită. Mai multe inițiative sunt în implementare, în general fiind vorba despre blocuri cu regim mediu de înălțime (până în 4 etaje). Zona a cunoscut o „explozie” în ulimii 10 ani, fiind construite numeroase blocuri și vile, iar dezvoltarea continuă pe suprafețe rămase libere în special spre Viticultori și în lungul străzii N. Oblu.

Un bloc care se ridică în timp record aparține unor persoane fizice din Valea Lupului, imobilul fiind construit de către Fiald Imobiliare, firmă care a ridicat numeroase locuințe colective în zonă.

Conform autorizației 290/2019, eliberată la sfârșitul lunii martie, blocul se construiește pe un teren total de 1.370 mp. Amplsamentul se află pe str. Bucovinei în spatele blocurilor construite de Fiald Imobiliare ca fac parte din complexul „Răsărit de soare”, în vecinătatea unei parcări amenajate de Fiald.

„Proiectul propune realizarea unui imobil de locuințe colective cu 2 scări, parcări aferente locuințelor și împrejmuire pe 2 laturi cu arbuști pe terenul de suprafață de 1.370 mp, iar pe terenul cu suprafața de 127 mp se va amplasa punctul gospodăresc”, se arată în autorizație.

Stadiul lucrărilor – octombrie 2019

În autorizație se prevede ca blocul să aibă demisol, parter, 2 etaje și mansardă și să găzduiască 25 de apartamente (7 cu o cameră, 11 cu camere și 7 cu 3 camere). În ceea ce privește parcările, proiectul prevede amenajarea a 21 de locuri.

Lucrările au început pe 1 aprilie 2019 și au ca termen de execuție decembrie 2020, dar, cel mai probabil, blocul va fi dat în folosință mai rapid, poate chiar în vara anului viitor.

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top