Connect with us

Tester: Investiție de 2,5 milioane euro într-o linie robotizată de reparații auto

Investiții private

Tester: Investiție de 2,5 milioane euro într-o linie robotizată de reparații auto

Tester Grup continuă seria de investiții și deschide în Lețcani, în zona de nord a Iașiului, prima tinichigerie-vopsitorie cu linie robotizată din Europa de Est. Centrul dispune de patru roboți de uscare rapidă de ultimă generație pentru rezultate de calitate și performanță în timp real.

Potrivit oficialilor Tester, este prima tinichigerie-vopsitorie cu linie robotizată din România și Europa de Est.

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto. Deschidem prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie din România şi Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparaţii de o calitate ireproşabilă efectuate într-un timp foarte scurt”, a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester Grup, citat de Ziarul de Iași.

În noul centru îşi desfăşoară activitatea 30 de angajaţi, ei fiind plătiţi după cum a precizat Piţigoi, cu salarii nete cuprinse între 900 şi 1.400 de euro.

De asemenea, conform Ziarului de Iași, Pițigoi a afirmat că grupul de firme pe care îl conduce are nevoie în continuare de oameni pe care să-i angajeze, iar în cadrul centrului lucrează şi zece persoane din Sri Lanka.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top