Connect with us

S-a dat startul lucrărilor de extindere la complexul ERA

Investiții private

S-a dat startul lucrărilor de extindere la complexul ERA

Așa cum apix.ro a anunțat în premieră zilele trecute, astăzi au început lucrările de extindere ale complexului ERA. Investitorul Prime Kapital a marcat momentul printr-o scurtă ceremonie.

„Cu peste 100.000 de metri pătrați închiriabili, Mall Moldova va reuni majoritatea mărcilor de renume în mai mult de 300 de magazine. Proiectul include un hypermarket Carrefour modern și peste 15.000 de metri pătrați destinați petrecerii timpului liber (40 de restaurante, un cinematograf IMAX și 4DX, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii) și 3.000 de locuri de parcare. Durata estimată a construcției este de 18 luni”, se arată într-un comunicat al companiei.

Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital, a susținut că investiția de la ERA și cea de la Silk District ajung, în total, la 350 milioane euro.

Apix.ro a anunțat în premieră, în weekend, faptul că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. De asemenea, portalul nostru a fost și prima sursă media care a scris despre investiția de la complexul ERA.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top