Connect with us

VIDEO Investiție majoră la ERA: cum va arăta complexul

Noul complex va avea 100.000 mp

Investiții private

VIDEO Investiție majoră la ERA: cum va arăta complexul

Sud-africanii de la MAS REI, acționarul centrului comercial Era Shopping Park din Iași, au publicat primele imagini cu planul de extindere a complexului.

Clipul de mai jos a fost postat prima dată pe forumul Skyscrapercity.com, în cadrul subiectelor de discuție dedicate „Iași Metro Area”, de către un utilizator al site-ului. Clipul este disponibil pe Youtube din ziua de 9 martie:

După cum se poate observa în clip, noul „Mall of Moldova” va avea 100.000 mp, iar planul de extindere este în fața și în lateralul actualului Carrefour.

Potrivit Prime Kapital, partener al Mas Rei, „super-mall-ul” Moldova va cuprinde cel mai mare hypermarket din regiune cu peste 200 de magazine, 30 de restaurante, o zonă întinsă de agrement, cinematograf și altele.

Situație actuală:

Planul de extindere:

Din informațiile APIX, sud-africanii, al căror proiect ar putea deveni un concurent serios la adresa Palas-ului, au avut mai multe întâlniri la Primărie în ultimele luni. Iar una dintre aceste reuniuni a avut și o finalitate: acum câteva zile a fost eliberat un certificat de urbanism pentru reparații capitale la pasarela ERA. După ce va fi reabilitat, conform informațiilor APIX, pasarela va fi dată Primăriei Iași. Ulterior, inclusiv Miroslava va putea realiza un drum până la Carrefour, pe lângă zona unde s-a desfășurat anul trecut festivalul Afterhills.

Drumul dintre Miroslava și E58:

Vom reveni cu noi informații asupra acestui proiect în viitor.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top