Connect with us

Tătărași: Bloc cu înălțime medie, „înghesuit” între case

Blocul va fi ridicat în apropiere de str. Pădurii

Investiții private

Tătărași: Bloc cu înălțime medie, „înghesuit” între case

Două persoane fizice propun Primăriei construirea unui bloc cu patru etaje într-o zonă de case. Proiectul urbanistic ar urma să fie implementat pe Fundac Călărași 5-7, în zona Tătărași, în apropiere de str. Pădurii, în PUZ figurând acces din această arteră la parcarea subterană prevăzută în proiect.

Amplasamentul investiției:

Investitorii (Laurențiu și Maria Timofte) propun un imobil de locuințe colective cu parter, demisol, patru etaje și etaj tehnic, la o înălțime maximă de 21,50 metri. De obicei, Comisia de urbanism a Consiliului Local aprobă 3 metri/etaj și, ținând cont de regimul de înălțime, practic vorbim despre un bloc cu parter, cinci etaje și un etaj tehnic (casa liftului, probabil).

În proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), se arată că cele două persoane fizice au la dispoziție o suprafață de 1.037 mp și solicită aprobarea unui procent maxim de ocupare de 40% și un coeficient maxim de utilizare a terenului egal cu 2,8. (CUT – raportul dintre suprafața construită și parcelă)

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, proiectul urbanistic se află în etapa de consultare publică, fiind publicat pe site-ul municipalității. Cei interesați se pot adresa Primăriei la Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC) sau la adresa de mail informatii@primaria-iasi.ro.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top