Connect with us

„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale reciclate/Tablouri din doze de aluminiu, expuse la Palas Campus

Articol susținut de IULIUS

Local

„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale reciclate/Tablouri din doze de aluminiu, expuse la Palas Campus

Artiștii participanți la concursul Can Art&Design Festival îmbină într-un mod ingenios arta și sustenabilitatea. Astfel, au luat naștere nouă lucrări de artă modernă realizate din doze de aluminiu, ce reproduc creații celebre și care pot fi admirate în Palas Campus, până 9 iulie 2023. Vino să vezi „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, lucrarea „Chaplin – The Sad Man” și nu numai, într-o expoziție inedită. Evenimentul este primul de acest gen din proiectul recent inaugurat.

Palas Campus alături de Asociația Alucro promovează reutilizarea creativă a dozelor de aluminiu și transformarea lor în lucrări de artă cu utilitate pentru spațiul public. Astfel, în lobby-ul celei mai mari clădiri de birouri din țară, pot fi admirate tablourile: „Rupestra 3000”, „Cei 3”, „Youth”, „Simbioza Generațiilor”,  „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, „Chaplin – The Sad Man”, „Cenzura – un mecanism de supraviețuire” și „Cosmos”. Acestea sunt realizate de artiști români din toată țara, profesioniști și amatori, și au luat naștere în urma concursului Can Art&Design Festival.

Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra reciclării, ne invită pe toți să privim deșeurile ca pe o resursă valoroasă și să găsim modalități creative de a le transforma în lucruri noi și utile. Nu în ultimul rând este un alt fel de semnal de alarmă pentru modul în care putem contribui la reducerea poluării și a impactului asupra mediului înconjurător. Expoziția este destinată publicului larg, iar intrarea este liberă.

Tablourile au putut fi admirate și în Iulius Mall Cluj, iar de la Iași vor ajunge în Iulius Town Timișoara.

Vino la Palas Campus să vezi cum poți recicla dozele din aluminiu într-un mod special și descoperă o expoziție 100% ecologică!

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top