Connect with us

Transport metropolitan: Primăria are mai multe oferte pentru livrarea de vehicule second-hand

Local

Transport metropolitan: Primăria are mai multe oferte pentru livrarea de vehicule second-hand

Intenția Primăriei de a achiziționa vehicule second pentru operaționalizarea unora dintre rutele metropolitane s-ar putea în sfârșit concretiza: patru firme participă la procedura de licitație. Anterior, Primăria a mai avut semnat un contract de livrare dar acesta a fost reziliat întrucât nu a fost respectat termenul de furnizare a mijloacelor de transport.

Procedura de licitație a fost împărţită în nu mai puţin 8 loturi: 4 pentru autobuze de 12 metri (16 vehicule), 3 pentru midibuze de 8-10 metri (10 vehicule) şi un lot pentru microbuze de 6-7 metri (3 vehicule).

Cu excepţia a două loturi pentru midibuze, în cazul tuturor celorlalte loturi au fost depuse oferte. Astfel, pentru autobuze concurează trei ofertanţi: AIC Trucks (Ilfov), Mercator Transilvania (Sălaj) şi Womy Equipment Supply România (Bucureşti). Pentru furnizarea a 3 midibuze şi a microbuzelor este un singur ofertant: Megarosa Trade (Bucureşti).

Toate ofertele au intrat în faza de evaluare tehnică şi financiară, termenul de selecţie fiind finalul lunii octombrie. În acelaşi timp, procedura pentru cele două loturi privind midibuze (6 la număr), în cazul cărora nu au fost depuse oferte, a fost anulată. Odată semnate contractele, care au o valoare estimată totală de circa un milion de euro, termenul de livrare este de 30 de zile.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top