Connect with us

Blocul de 11 etaje din CUG, de vizavi de Fortus, va fi aprobat

În această zonă va apărea un bloc cu 11 etaje

Investiții private

Blocul de 11 etaje din CUG, de vizavi de Fortus, va fi aprobat

Blocul de locuințe cu 11 etaje din capăt CUG va fi aprobat de consilierii locali în plenul din 30 ianuarie. Inițial, unele sesizări blocaseră proiectul, dar măsuri luate de dezvoltator – firma Techno Fusion – au resuscitat planul urbanistic. Blocul va fi construit vizavi de fostul sediu administrativ al Fortus, într-o zonă unde mai sunt prevăzute imobile de locuințe cu regim de înălțime asemănător. Imobilul are deschidere la șos. Nicolina.

Amplasamentul investiției:

Potrivit indicatorilor urbanistici propuși de investitori, înălțimea maximă a blocului va fi de 38 metri, cu un regim de înălțime de două niveluri în subteran, demisol, parter și 11 etaje. Procentul de ocupare a terenului ajunge la 40%, iar coeficientul maxim de utilizare a terenului este egal cu 4. Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de 1.222 mp. Ținând cont de acești indicatori, firma poate amenaja până la 80 de apartamente la o suprafață medie de 50 mp.

Planșa de reglementări urbanistice:

După aprobarea în plenul CL, Primăria va emite autorizația de construire și, cel mai probabil, lucrările vor debuta în primăvara acestui an.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top