Connect with us

Bucium: Un nou ansamblu cu 24 de imobile într-o zonă în plină dezvoltare

Investiții private

Bucium: Un nou ansamblu cu 24 de imobile într-o zonă în plină dezvoltare

Mai multe persoane fizice au în avizare un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) propus pentru zona Dealu Bucium care presupune amenajarea unui ansamblu de vile pe un teren cu o suprafață totală de circa 16.500 mp. În prezent, zona este deficitară în ceea ce privește accesul auto.

Planul urbanistic reglementează condițiile de construire a 24 de clădiri noi cu destinația de locuințe unifamiliale și dotări. Accesul în zona studiată se face din șos. Bucium prin străzile Plopii fără Soț și Dealul Bucium. Regimul maxim de înălțime este demisol, parter și 2 etaje, cu o înălțime de cel mult 11,5 metri.

Amplasamentul investiției

În bilanțul teritorial se arată că imobilele vor ocupa circa 5.000 mp din totalul proprietății, circulațiile și parcajele aproape 3.300 mp, circa 8.000 mp vor fi spații plantate.

Planșa urbanistică

Înainte de a fi aprobat, proiectul de PUZ va face obiectul unei dezbateri publice care va avea loc pe 7 martie. Ulterior, după etapa de consultare publică, va putea fi dezbătut de consilierii locali pentru ca, în final, beneficiarii să solicite de la Primărie emiterea autorizației de construire.

De remarcat că ansamblul este propus într-o zonă în care str. Dealul Bucium nu este modernizată, dar această arteră de circulație este luată în considerare de către Primărie ca o alternativă la șos. Bucium pentru un nou acces spre str. Trei Fântâni și, mai departe, spre Zona Industrială.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top