Connect with us

Casa vizavi de Hotel Internațional va fi demolată/Ce se va construi

Investiții private

Casa vizavi de Hotel Internațional va fi demolată/Ce se va construi

Omul de afaceri Cristian Stanciu, care este și unul dintre liderii PSD Iași, pregătește implementarea unui proiect imobiliar vizavi de Hotel International. Pe teren se află o casă dărăpănată, APIX.ro scriind în câteva rânduri despre faptul că imobilul a fost lăsat de izbeliște.

Potrivit informațiilor APIX, casa va fi demolată în curând, fiind deja obținut un act urbanistic în acest sens (certificat de urbanism).

În urmă cu câțiva ani, Cristian Stanciu declara că intenția lui este de a construi un centru de afaceri și estima investiția la o sumă cuprinsă între 2 și 4 milioane euro. Omul de afaceri a confirmat astăzi că planul lui cu terenul de aproape 1.000 mp a rămas același.

Potrivit lui Cristian Stanciu, imobilul de birouri va avea un regim de înălțime de până la 8 etaje. În octombrie 2017, Metcons Top SRL, firmă prin intermediul căreia va fi realizată investiția, a obținut un certificat de urbanism pentru „întocmire plan urbanistic zonal – construire centru/structură de sprijinire a afacerilor – clădire de birouri pe teren proprietate”.

Din informațiile APIX, Metcons așteaptă eliberarea unui nou certificat de urbanism în baza căruia ulterior să propună autorizarea planului urbanistic zonal.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top