Connect with us

O nouă licitație pentru Moldomobila: 38 milioane lei

Investiții private

O nouă licitație pentru Moldomobila: 38 milioane lei

Lichidatorul judiciar al Moldomobila așteaptă până pe 27 februarie oferte pentru vânzarea activului 1 care cuprinde terenuri cu o suprafață totală de 64.064 mp și construcții aferente cu suprafața construită desfășurată de 35.646 mp.

Potrivit unui anunț publicat în presa centrală, prețul de pornire la licitație este de 38,3 milioane lei, respectiv circa 8,1 milioane euro fără TVA. În anunț se arată că proprietatea imobiliară este pretabilă pentru orice destinaţie: comercială, industrială sau rezidenţială. Terenul are deschidere la strada Bucium de aproximativ 165 ml și este situată la aproximativ 375 ml de DN24.

Posibil proiect în locul Moldomobila

„La prețul de pornire se va adăuga minim un pas de supraofertare, respectiv suma de 383.130 lei (81.000 euro fără TVA) și reprezintă suma minimă ce va trebui adăugată ofertei de potențial supraofertant față de oferta deja existentă”, se arată în anunț.

Ofertele se depun la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82 până la data limită de 27.02.2020, ora 16.00, împreună cu celelalte documente prevăzute în anunţul de vânzare şi în caietele de sarcini.

Preţul de la care va începe şedinţa de supraofertare va fi echivalentul celei mai mari dintre supraofertele depuse.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top