Connect with us

SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iaşi

Investiții private

SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iaşi

Compania IT SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iaşi, unde lucrează în prezent 600 de angajaţi.

La evenimentul de inaugurare a sediului SCC Services din Iaşi au participat Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, Peter Rigby, fondatorul grupului Rigby şi al SCC Group, autorităţi locale, dar şi parteneri de afaceri ai companiei.

„Investiţia în noul sediu de 4.000 de metri pătraţi din clădirea IDEO se ridică la 1,5 milioane de euro. Avem deja 600 de angajaţi, ne dorim încă 50 până la sfârşitul anului. Dacă vor apărea noi oportunităţi de business pentru mărirea echipei, vom găsi soluţii cu siguranţă pentru zona de birouri. Le oferim angajaţilor condiţii excelente de muncă, astfel încât să petreacă în mod plăcut cât mai mult timp la serviciu“, a spus Cristian Nistor, Brand Manager SCC Services Iaşi.

La rândul său, managerul general al SCC Services România, Mihai Bondar, a precizat că angajaţii sunt în permanenţă susţinuţi şi încurajaţi de companie pentru a face performanţă la Iaşi.

Sursa: News.ro

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top