Connect with us

Ce planuri are Continental cu noua clădire de birouri din Poitiers

Investiții private

Ce planuri are Continental cu noua clădire de birouri din Poitiers

Furnizorul german de componente auto și anvelope Continental, prezent în România cu șapte unități de producție, a semnat un acord cu producătorul german de dispozitive pentru iluminat Osram, pentru colaborare la fabricarea pieselor de iluminat pentru mașini, anunță profit.ro.

Potrivit sursei citate, înțelegerea prevede înființarea unei divizii speciale la Iași („Continental Lighting”) în incinta centrului de cercetare și dezvoltare din bdul. Poitiers.

Amplasamentul unde va ridica Continental noua clădire:

Intenția Continental este de a construi un ansamblu de corpuri de clădiri „în oglindă” cu sediul actual. Funcţiunile imobilului constau în birouri, servicii, laboratoare, activităţi productive nepoluate, activităţi comerciale şi depozitare comercială. Din suprafaţa de 12.505 mp, construcţiile vor ocupa 4.376 mp, circulaţiile auto, aleile şi parcările 6.252 mp, iar spaţiile verzi 1.875 mp. Imobilul va fi construit pe un teren pe care Continental l-a achiziţionat cu 1,4 milioane euro. Anterior, suprafaţa a fost în portofoliul societăţii Construcţii Feroviare Moldova.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top