Connect with us

CJ ia 6,7 ha în Miroslava pentru o Sală Polivalentă

Pe acest teren se va construi o Sală Polivalentă

Proiecte publice

CJ ia 6,7 ha în Miroslava pentru o Sală Polivalentă

Consiliul Județean (CJ) va prelua de la Primăria din Miroslava o suprafață de teren pentru construirea unei Săli Polivalente. Terenul are 6,7 ha și se află în apropiere de rondul Uricani.

Amplasamentul terenului:

Terenul se află în intravilanul satului Brătuleni, are deschidere la șoseaua de centură și se află în apropiere de rondul Uricani, ceea ce asigură o foarte bună accesibilitate. Cele 6,7 ha au fost cedate gratuit de către Primăria Miroslava într-o ședință a Consiliului Local ce a avut loc săptămâna trecută.

Finanțarea noii Săli Polivalente ar putea fi realizată cu fonduri de la Compania de Națională de Investiții. În cazul în care CJ va prinde această finanțare în mod sigur Primăria Iași nu va mai beneficia de fonduri pentru Sala Polivalentă prevăzută în Moara de Vânt.

CJ a solicitat și alte autorități locale terenuri, în contextul în care președintele instituției, Maricel Popa, nu agreează amplasamentul din Moara de Vânt invocând probleme de accesibilitate.

„Ne-am adresat Primăriei Miroslava căreia i-am solicitat punerea la dispoziție a unui amplasament care să aibă acces la drum național sau european, să fie racordat/ușor de racordat la infrastructura de utilități publice și care să nu facă obiectul unor cereri de reconstituire a dreptului de proprietate privată sau de restituire”, au declarat reprezentanții CJ.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

To Top