Connect with us

CJ pune la bătaie 1,5 mil. lei pentru supervizarea lucrărilor pe Iași – Suceava

Proiecte publice

CJ pune la bătaie 1,5 mil. lei pentru supervizarea lucrărilor pe Iași – Suceava

Consiliul Județean Iași a lansat o licitație pentru contractarea unei firme care să monitorizeze lucrările de execuție pe axa rutieră Iași – Suceava care se află în proces de modernizare. Valoarea contractului ajunge la aproape 1,5 milioane lei, fără TVA.

Potrivit anunțului publicat în sistemul național de achiziții publice (SICAP), contractul a fost împărțit în două loturi, respectiv:

  • Modernizarea DJ 282 Limita Iași – Rediu – Movileni – Gropnița – DJ 281D în lungime de 29,584 km, Modernizarea DJ 281D de la Coarnele Caprei – Focuri – Gropnița în lungime de 11,753 km și Modernizarea DJ 281B Coarnele Caprei – Belcești (DJ 281) în lungime de 10,248 km
  • DJ 281: Belcești – Ceplenița – DN 28B (E58) în lungime de 18,095 km și DJ 281 de la DN 28B (E58)– Scobinți – Lespezi în lungime de 22,515 km

Firmele interesate pot depune oferte cel târziu pe 11 ianuarie. Lucrările de modernizare a drumului Iași – Suceava sunt finanțate prin intermediul Programului Operațional Regional (POR) și, la acest moment, este unul dintre cele mai mari contracte la nivel național pe infrastructură rutieră locală.

Lucrările de execuție pe cea mai mare parte a drumului Iași – Suceava sunt realizate de aceeași asociere de firme formată din Alpenside și General Trust Argeș SRL, asociere ce are un subcontractant (Elektra Invest) și un terț susținător (Domarcons SRL). Deocamdată, un alt tronson al drumului nu a fost atribuit către un constructor (modernizare DJ 281 de la Belcești – Ceplenița – DN 28B – Scobinți – Lespezi, circa 40 km), acum fiind în lucru 52 km.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top