Connect with us

Trei constructori au depus oferte pentru reabilitarea sediului ApaVital

Proiecte publice

Trei constructori au depus oferte pentru reabilitarea sediului ApaVital

Operatorul regional de apă și canalizare ApaVital a primit trei oferte de la constructori interesați să execute lucrări de modernizare la sediul societății din Copou. Contractul are o valoare de peste un milion de lei, fără TVA.

Companiile care au înaintat oferte sunt:

  • Pavi – Lux (Iași) – fără subcontractanți
  • Comstart 93 (Iași) – fără subcontractanți
  • Navon Builders (Neamț) – cu un terț susținător, în speță firma Sowiens (Galați)

În Copou, ApaVital are un teren cu o suprafață de peste 25.000 mp. Sediul operatorului ocupă circa 330 mp și are o suprafață construită de aproape 1.400 mp, la un regim de înălțime cu subsol, parter, 2 etaje și alte 2 etaje parțiale (retrase).

Construcția este una în stil modern și cuprinde patru corpuri (A, B, C și D), dar numai unul dintre acestea face obiectul licitației (D).

„Intervențiile propuse vor fi făcute asupra corpului D care cuprinde două volume conectate la nivelurile 1 și 2. Corpul D al sediului are o suprafață construită de 410 mp cu lungimea maximă de 35 m și lățimea maximă de 15 metri. (…) Construcția prezintă degradări ale stratului suport exterior al pereților și la nivelul soclului”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările propuse prin licitație nu cuprind intervenții asupra structurii de rezistență sau la finisaje interioare. În schimb, intervențiile vor fi la finisaje exterioare.

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top