Connect with us

Clădire de birouri intabulată, cu predare la cheie: vânzare integrală – investiție cu beneficii la achiziția imediată

Articol susținut de SOLUMNIA

Tranzacții

Clădire de birouri intabulată, cu predare la cheie: vânzare integrală – investiție cu beneficii la achiziția imediată

Eşti în căutarea unei clădiri de birouri finalizată şi intabulată, în care să-ţi dezvolţi afacerea şi să-ţi creşti randamentul? Ai nevoie de un spaţiu nou de birouri în Iaşi, într-o zonă cu trafic fluid, acces facil la mijloace de transport, care să-ţi ofere oportunitatea de a-ţi organiza activitatea şi echipa într-un mod eficient? Vrei să-ţi deschizi o afacere şi ai nevoie de spaţii comerciale sau de birouri pentru a-ţi creşte business-ul? Profită de această oportunitate de achiziţie!

Amplasată pe strada Aurel Vlaicu nr. 84, într-o zonă în plină dezvoltare a Iaşului, în cartierul Tătăraşi, la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, centrul de afaceri  SOLUMNIA reprezintă o facilitate unică în zona Aurel Vlaicu, fiind prima şi cea mai nouă clădire de birouri din proximitate. Clădirea de birouri SOLUMNIA este finalizată, edificată, intabulată şi disponibilă pentru vânzare integrală, cu predare la cheie.

Construită pe un teren de 345 mp, cu o amprentă la sol de 141,4 mp, clădirea de birouri SOLUMNIA, cu un regim de înălţime D+P+8E, respectiv 10 niveluri, dispune de o suprafaţă totală construită de 1.596 mp, din care: suprafaţă desfăşurată 1.442,50 mp şi o suprafaţă totală utilă de 1.072,98 mp, compartimentată flexibil, astfel încât să permită adaptarea la orice tip de activitate.

Conform certificatului de atestare a edificării acesteia, eliberat în iunie 2022, clădirea de birouri SOLUMNIA, având ca destinaţie utilizarea comercială – birouri/sediu administrativ, dispune de toate facilităţile şi utilităţile necesare pentru a fi dată în exploatare (apă, canalizare, electricitate, gaz, telefonie, internet), fiind o oportunitate unică în zonă pentru investitorii care caută spaţii finalizate şi intabulate, care pot fi valorificate imediat.

Proiectată pentru a fi folosită atât ca centru de afaceri, cât şi ca hub de dezvoltare pentru servicii sau companii în căutarea unui sediu sau punct de lucru, care să dispună de cele mai importante facilităţi pentru creşterea afacerii şi confortul angajaţilor, clădirea de birouri SOLUMNIA dispune de:

  • spaţii de birouri flexibile, adaptabile inclusiv pentru zone de lucru creative, sală de conferinţe, organizare evenimente
  • centrală termică individuală pe fiecare nivel, dotări şi finisaje premium
  • sistem control acces, supraveghere video, sistem de alarmă, sistem de detecţie
  • locuri de parcare subterane, cu asigurarea controlului video al accesului şi securitate la incendiu
  • degivrarea rampelor de acces în parcare, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi
  • lift modern, sistem de iluminat al spațiilor comune cu temporizator și senzor
  • acces auto şi pietonal privat, acces la transportul public.

Dacă eşti în căutarea unui sediu administrativ sau a unui punct de lucru pentru o companie, vrei să desfăşori activităţi comerciale sau prestări servicii, clădirea de birouri SOLUMNIA îţi oferă flexibilitatea desfăşurării oricăror activităţi – de la IT, la cele medicale, la activităţi socio-culturale sau de învăţământ (creşă, grădiniţă, after-school), cu atât mai mult cu cât dezvoltarea ansamblurilor rezidenţiale în zonă continuă să ia amploare.

Clădirea de birouri SOLUMNIA oferă oportunităţi de investiţii atât investitorilor interesaţi de achiziţia spaţiilor de birouri, cât şi celor în căutarea de oportunităţi  cu randament financiar mare, iar, în contextul dezvoltării masive a zonei, se aşteaptă ca valoarea imobilelor să crească semnificativ, atât datorită dezvoltării rezidenţiale, cât şi a facilităţilor din ansamblu şi a infrastructurii.

Află mai multe despre oferta de vânzare: 0771 195 095

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

To Top