Connect with us

Clinica MedEuropa, a șefilor Jacobs, va fi construită anul viitor în Păcurari

Investiții private

Clinica MedEuropa, a șefilor Jacobs, va fi construită anul viitor în Păcurari

Compania MedEuropa Investiții a obținut de la Primăria Iași autorizația necesară pentru începerea lucrărilor la centrul medical din Păcurari, din zona fostei berării Zimbru. Unitatea medicală va avea trei etaje și vor fi făcute amenajări specifice pentru radioterapie, ambulatoriu și imagistică.

„Construire unitate medicală cu spitalizare de zi, P+3E, împrejmuire, acces, parcare și incintă, amplasare firmă luminoasă și panou publicitar pe sol, organizare de șantier. Teren situat în intravilan, în suprafață de 2.585 mp”, se arată în autorizația 635/2022. Așa cum APIX.ro a anunțat în premieră anii trecuți, MedEuropa a achiziționat terenul de la firma Continental, la finalul anului 2020.

Acesta este amplasamentul pentru centrul medical. Lângă unitate, în partea spre fostul Lidl, este prevăzut un hotel Continental, dar construcția imobilului a fost amânată câțiva ani de către investitor

MedEuropa a investit recent într-un centru la Constanța circa 5 milioane euro, iar unitatea poata trata 1.000 de pacienți oncologici. Astfel de centre mai sunt în București, Oradea și Brașov. MedEuropa mai are centre de radioterapie în Germania și Franța.

Fondatorul și președintele MedEuropa este Phillipe Jacobs, el fiind și copreședinte al Jacobs Holding AG, un grup de investiţii elveţian cu sediul în Zurich, înfiinţat de antreprenorul Klaus J. Jacobs în 1994, un milionar care a dezvoltat afaceri în domeniul ciocolatei şi al cafelei (brandul Jacobs).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top