Connect with us

Conest, printre firmele care vor să reia lucrările la Spitalul de Recuperare

Proiecte publice

Conest, printre firmele care vor să reia lucrările la Spitalul de Recuperare

Un proiect european al Primăriei Iași este din nou în licitație: contractul de reabilitare termică a Spitalului de Recuperare a mai fost adjudecat o dată, dar municipalitatea l-a realizat din cauza ritmului lent al lucrărilor. Acum, a primit trei oferte la noua procedură organizată: asocierea Conest – Clima Therm Center (Iași), Navon Builders (Neamț) și asocierea Mădbeton (Maramureș) – Research Consorzio Stabile (Italia).

Valoarea estimată a contractului se ridică aproape 18 milioane lei, fără TVA. Anterior, lucrările au fost contractate cu 14,2 milioane lei (fără TVA).

Principalul obiect de achiziţiei vizează lucrări pentru creşterea eficienţei energetice, iar obiectivul specific al proiectului constă în reducerea consumului anual de energie primară cu minimum 65% în primul an după finalizarea investiţiei. Alte două obiective constau în reducerea nivelului specific al gazelor cu efect de seră cu minimum 64% şi creşterea consumului anual de energie primară din surse regenerabile până la minimum 45% din consumul total.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top