Connect with us

Guvernul construiește o sală de sport în mun. Iași cu 180 de locuri. UPDATE

Proiecte publice

Guvernul construiește o sală de sport în mun. Iași cu 180 de locuri. UPDATE

UPDATE. Reprezentați ai Poliției de Frontieră ne-au declarat în această seară că proiectul a fost inițiat de Școala Poliției de Frontieră, iar sala de sport va fi cu circuit închis, în cadrul acestei școli. Proiectul a fost câștigat în contextul eforturilor făcute de Școala de formare inițială și continuă a Poliției de Frontieră. La școala ieșeană sunt pregătiți nu doar polițiști români, ci și polițiști din alte state membre UE în baza acordurilor internaționale. Pe an, la Iași sunt școliți circa 1.000 de polițiști.

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat o licitație pentru construirea unei săli de sport în Copou, lângă stadion. Însă, proiectul este de mici dimensiuni: sala de sport va avea doar 180 de locuri, fiind vorba despre un proiect-tip care este implementat în special în mediul rural.

  • Amintim că CNI a finanțat, în alte orașe mari, construirea de stadioane sau alte obiective de amploare. La Iași sunt finanțate obiective mici și foarte mici.

Sala de sport va fi amenajată pe un teren al Poliției de frontieră, în suprafață de 3.300 mp pe str. George Coșbuc, în apropiere de intersecția cu Aleea Grigore Ghica Vodă. Contractul are o valoare estimată de 7,7 milioane lei, fără TVA.

Regimul de înălțime este parter și un etaj, iar suprafața construită desfășurată a fost stabilită la 1.750 mp. Sala de sport va ocupa o suprafață de 1.445 mp.

Potrivit caietului de sarcini, sala de sport va putea fi utilizată pentru handbal, basket, tenis și volei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top