Connect with us

Cum arată noua aeronava TAROM pentru zborurile Iași – București

Utile

Cum arată noua aeronava TAROM pentru zborurile Iași – București

Noua aeronavă din seria celor 9 de tip ATR 72-600, a companiei TAROM, a aterizat la Aeroportul Iași, anunță conducerea aerogării ieșene. Cu acest tip de avion, operatorul aerian va efectua zborurile Iași – București.

„Acest model de avion european este capabil să aterizeze cu mijloace de bord independente şi de mare precizie în condiţii de vizibilitate redusă (LPV-200)”, spun reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Potrivit sursei citate, aeronava prezintă o capacitate de transport crescută faţă de aeronavele ATR existente în flota TAROM, poate transporta până la 72 de pasageri, pe o distanță maximă de aproximativ 1500 km, şi este menit să deservească piaţa internă şi regională.

Anul trecut, TAROM a cumpărat 9 avioane noi care vor fi folosite pentru zboruri interne ale companiei.

Aeronavele au sistem de navigație care corespunde cerințelor de echipare ce au devenit obligatorii din acest an. De asemenea, cabina de pasageri este modernizată, iar nivelul de zgomot este redus. Reprezentanții TAROM au precizat anul trecut că capacitatea de depozitare a bagajelor de mână este mult mărită față de capacitatea actuală.

„Acesta este primul model de avion european capabil de aterizare cu mijloace de bord independente și de mare precizie, în condiții de vizibilitate redusă. Cu o capacitate de 72 de locuri, aeronavele sunt achiziționate în leasing operaționa pe o perioadă de 10 ani”, se arată într-un comunicat al TAROM remis anul trecut.

Sursă fotografii: Facebook/Iași Airport

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top