Connect with us

Delgaz modernizează peste 28 km din rețeaua de gaz din Iași

Proiecte publice

Delgaz modernizează peste 28 km din rețeaua de gaz din Iași

Delgaz a planificat pentru acest an 16 proiecte de investiții în valoare totală de peste 14 milioane de lei. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 28 kilometri din județul Iași.

„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, a declarat Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 3 kilometri, se va derula în pe străzile: Lascăr Catargi, Nicolae Gane și Buna Vestire din municipiul Iași. Tot în Iași vor fi protejați catodic 8 kilometri din rețeaua de medie presiune a sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Anul trecut în județul Iași s-au derulat investiții cu o valoare de aproximativ 8,7 milioane de lei, ce au vizat înlocuirea a peste 16 kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu circa 22 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Delgaz Grid a investit în anul 2019 peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.

Continue Reading
Articole asemănătoare

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top