Connect with us

Descoperă ultimele disponibilități în complexul rezidențial cu cea mai frumoasă vedere din Iași

Articol susținut de Inamstro

Investiții private

Descoperă ultimele disponibilități în complexul rezidențial cu cea mai frumoasă vedere din Iași

Azimut Copou Iași este un ansamblu rezidențial construit de Inamstro România și se adresează rezidenților care doresc să se bucure de confortul unor locuințe cu finisaje de calitate și de un nivel ridicat de confort — toate într-un cadru natural deosebit, cu acces la multe facilități oferite de un oraș în plină dezvoltare.

Ce oferă complexul rezidențial Azimut Copou?

Poziționat în apropiere de Parcul Copou, în proximitatea unora dintre cele mai bune licee și școli, dar și de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, complexul rezidențial Azimut Copou este cu siguranță visul oricărui rezident care își dorește să locuiască într-un imobil situat într-o zonă excelentă și care oferă acces la numeroase facilități urbane.

Oricare dintre cele 90 de apartamente și penthouse-uri ale acestui complex rezidențial pune la dispoziție acces la facilități multiple. În primul rând vorbim despre locuințe spațioase și care oferă cea mai frumoasă priveliște panoramică din Iași. Alte facilități includ o parcare subterană și una terestră care oferă siguranța că vei avea mereu locul tău de parcare atunci când te întorci acasă. Magazinele situate la parterul complexului te ajută să economisești timp prețios atunci când ai de făcut cumpărături sau dacă vrei să ieși la o cafea cu prietenii. Zone de recreere pentru copii situate în apropiere oferă siguranța faptului că cei mici pot petrece timpul liber cu valoare.

Ultimele 6 penthouse-uri disponibile la Azimut Copou Iași

În complexul Azimut Copou mai sunt disponibile 6 penthouse-uri pentru cei interesați să investească într-un imobil ce oferă un nivel de confort ridicat și priveliști de excepție din cel mai înalt punct rezidențial din Iași. Aceste 6 penthouse-uri propun următoarele planimetrii:

Penthouse cu 4 camere cu o suprafață de 186 m2 pe 2 niveluri. La nivelul 1 ai bucătăria împreună cu livingul, holul și baia, iar la nivelul 2 regăsim 3 dormitoare, un dressing, un hol și baie. Acest penthouse oferă și 2 terase, una cu ieșire din dormitor de 11 m2 și una deschisă de 35 de m2, oferind rezidenților sentimentul de intimitate, dar în același timp sentimentul de libertate. 

Varianta unui penthouse cu 5 camere cu suprafața de 198 m2 propune un living și o bucătărie de 29 m2, un balcon interior, un dormitor de 23 m2 și un hol foarte generos de 16 m2 la nivelul 1. La nivelul 2 regăsim un dressing, 3 dormitoare, o baie, hol cu suprafața de 33 m2 și terasă impresionantă de 39 m2.

Există și opțiunea unui penthouse cu 5 camere cu o suprafață de 220 m2. Acest imobil propune la nivelul 1 o bucătărie de tip open space împreună cu sufrageria în suprafață de 23 m2, un dormitor, un balcon, garderobă, un hol de 26 m2 și baie. Pentru nivelul 2 acest penthouse propune viitorilor locatari 3 dormitoare, 1 hol, o baie și o terasă foarte spațioasă de 32 m2

Pentru cei care își doresc mai mult spațiu există varianta unui penthouse cu 6 camere, având o suprafață totală de peste 282 m2. Acest imobil are o zonă de zi cu dormitorul pentru oaspeți, baie și hol, dar și bucătăria împreună cu sufrageria sub formă de open space, această dispunere facilitând timpul petrecut împreună în familie. Pentru zona de relaxare penthouse-ul propune un hol, baie, 3 dormitoare, dar și o terasă de-a dreptul impresionantă de 99 m2.Ce mai aștepți pentru a te bucura de unul dintre ultimele 6 penthouse-uri disponibile din complexul Azimut Copou din Iași? Află toate informațiile de care ai nevoie pe pagina oficială www.inamstro.ro sau apelând unul dintre numerele de telefon +40 751 558 555; +40 754 200 633.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top