Connect with us

Doi șefi de la Aeroport vor fi dați afară prin decizia CJ Iași

Local

Doi șefi de la Aeroport vor fi dați afară prin decizia CJ Iași

Doi membri ai Consiliului de Administrație de la Aeroportul Internațional Iași își vor pierde mandatul, miercuri, după ce plenul Consiliului Județean va adopta o hotărâre în acest an.

Unul dintre cei doi este Mitică Rebegea, care a fost și director al aerogării în mai multe rânduri în timp ce la conducerea județului se aflau reprezentanți PSD.

Nu există niciun act doveditor de atestare a studiilor superioare de lungă durată pentru domnii Rebegea Mitică și Carp Gheorghe. În baza adreselor analizate nu este niciun alt document la dispoziție la dosarul de selecție în care să se ateste studii superioare de lungă durată. Membrii Comisiei de selecție au selectat doi candidați care nu îndeplinesc condițiile de studii superioare de lungă durată”, se arată într-un raport al unei comisii conduse de consilierul județean Romeo Vatră (PNL).

Demiterea celor doi a fost solicitată de către președintele CA Alexandru Anghel încă din decembrie 2020, dar și cu ocazia altor situații din trecut, principalul motiv fiind concluzia la care au ajuns și consilierii județeni: cei doi nu îndeplinesc condițiile legale pentru a ocupa respectiva funcție.

Articole din categoria Local

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top