Connect with us

Două proiecte urbanistice ajung în Consiliul Local: o hală de producție și un showroom

O hală va fi construită pe șos. Iași - Tomești

Investiții private

Două proiecte urbanistice ajung în Consiliul Local: o hală de producție și un showroom

Consiliul Local (CL) va dezbate săptămâna viitoare (1 noiembrie) două proiecte urbanistice propuse de firme: un plan urbanistic zonal (PUZ) prevede o hală de producție pe bld. Chimiei, iar celălalt o hală de depozitare și showroom pe șos. Iași – Tomești.

În primul caz este vorba despre un proiect al firmei New Luxury Style SRL, firmă din Iași specializată în comerțul cu amănuntul al încălțămintei și articolelor din piele. Compania deține un teren cu o suprafață de 3.400 mp pe bld. Chimiei 14, iar intenția acesteia este de a amenaja, în clădiri cu un regim maxim de 4 etaje, o hală de producție, una de depozitare, spații administrative și funcțiuni anexe. Noile imobile vor ocupa 50% din suprafața terenului, în timp ce pe 30% vor fi amenajate alei și căi de acces, iar pe 20% spații plantate.

În ceea ce privește celălalt proiect, propunerea aparține firmei Trutzi SRL, o companie din Suceava specializat în comerțul cu ridicata nespecializat (fier). Proiectul, care presupune amenajarea unei hale de depozitare, a unui showroom și spații administrative, va fi implementat pe șos. Iași – Tomești 8 pe un teren cu o suprafață de peste 12.100 mp. Clădirile vor avea un regim cu parter și un etaj, la o înălțime maximă de 10 metri.

Ambele proiecte urbanistice au fost publicate spre consultare publică în luna septembrie 2021 pe site-ul Primăriei Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top