Connect with us

E.ON lansează la Iași un program pentru montarea de panouri solare la utilizatori casnici

Local

E.ON lansează la Iași un program pentru montarea de panouri solare la utilizatori casnici

Programul E.ON Solar Home este disponibil și în județul Iași, anunță oficialii companiei: programul cuprinde de la furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a echipamentelor și până la servicii de mentenanță.

Programul a fost lansat anul trecut, dar, până acum, era disponibil doar în câteva județe. Potrivit unui comunicat al companiei, în acest moment, utilizatorii casnici din 10 județe pot apela la astfel de servicii: Iași,Timiș, Arad, Suceava, Neamț, Vaslui, Botoșani, Bacău, Cluj și Mureș.

„Surplusul de energie electrică care rezultă din panourile fotovoltaice se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel clientul obține o reducere a cheltuielilor cu factura de electricitate și astfel ne asigurăm că nimic din ce se produce nu este irosit”, se arată în comunicatul E.ON.

Soluția E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obținerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice și montarea acestuia, precum și mentenanța sistemului de panouri fotovoltaice și verificarea instalației electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator.Clienții pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe, dar plata se poate face și integral.

Serviciile disponibile vizează: furnizarea echipamentelor, instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic, vizită la locație și efectuarea de măsurători pentru evaluarea condițiilor de implementare, servicii de consultanță de la experți tehnici avizați, elaborarea proiectului tehnic și întocmirea documentației specifice, depunerea documentelor necesare obținerii avizelor și autorizațiilor de la autoritățile competente, servicii de asistență tehnică în cazul defectării sistemului fotovoltaic, servicii de mentenanță, anual, verificarea instalației electrice de utilizare, anual, garanție 12 ani pentru echipamente și instalarea unor soluții compatibile, de ex. o stație de încărcare autoturisme electrice.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top