Connect with us

Esplanada Oancea: Bloc cu 10 etaje și parcare subterană

În zona de construire se află atât blocuri înalte, cât și cu o înălțime medie

Investiții private

Esplanada Oancea: Bloc cu 10 etaje și parcare subterană

Un nou bloc cu 10 etaje va fi construit în zona esplanadei Oancea. Proiectul imobiliar a ajuns într-o fază avansată de aprobare, iar pe 28 februarie va fi supus dezbaterii consilierilor locali în ședință ordinară.

Amplasamentul investiției:

Proiectul aparține firmei Art Residence Development SRL, societate care are la dispoziție o suprafață de 2.463 mp. Regimul de înălțime propus constă două niveluri în subteran, parter, mezanin, 10 etaje și un etaj tehnic (casa liftului). Procentul maximum de ocupare a terenului este prevăzut la 50%, iar coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 3 (raportul dintre suprafața construită și parcelă). Potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), proiectul prevede și un al doilea corp de clădire, dar cu un regim de două niveluri în subteran, parter, mezanin și etaj tehnic, corpul fiind în proximitatea unui bloc cu șase etaje construit în zonă, cu ieșire la str. Han Tătar.

Planșa de reglementări urbanistice:

După aprobarea proiectului în CL, beneficiarul va putea obține autorizația de construire din partea municipalității ieșene.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top